PRELIMINARY PROGRAM

18/08 – WEDNESDAY

0:50 PM – GMT OPENING SESSION (10 min)
1:00 PM – GMT Plenary 1 (50 min)
1:50 PM – GMT Coffee break (10 min)
2:00 PM – GMT TS 1 (40 min) | TS 2 (40 min)
2:40 PM – GMT Coffee break (10 min)
2:50 PM – GMT TS 3 (40 min) | TS 4 (40 min)
3:30 PM – GMT Coffee break (10 min)
3:40 PM – GMT Plenary 2 (50 min)
TS – Technical Session

19/08 – THURSDAY

1:00 PM – GMT Plenary 3 (50 min)
1:50 PM – GMT Coffee break (10 min)
2:00 PM – GMT TS 5 (40 min) | TS 6 (40 min)
2:40 PM – GMT Coffee break (10 min)
2:50 PM – GMT TS 7 (40 min) | TS 8 (40 min)
3:30 PM – GMT Coffee break (10 min)
3:40 PM – GMT Plenary 4 (50 min)
TS – Technical Session

20/08 – FRIDAY

1:00 PM – GMT Plenary 5 (50 min)
1:50 PM – GMT Coffee break (10 min)
2:00 PM – GMT TS 9 (40 min) | TS 10 (40 min)
2:40 PM – GMT Coffee break (10 min)
2:50 PM – GMT TS 11 (40 min) | TS 12 (40 min)
3:30 PM – GMT Coffee break (10 min)
3:40 PM – GMT CLOSING SESSION (50 min)
TS – Technical Session